HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Tutku İç Giyim Toptan Satış

18-11-2023 17:16
Tutku İç Giyim Toptan Satış

Tutku İç Giyim Satış Mağazası

Tutku iç giyim markası Seher Mensucat tarafından imal edilerek piyasaya sunulmaktadır. Bu marka kapsamında kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden kaliteli seçenekler sağlanmaktadır. Her biri özenli şekilde imal edilerek, uzun süreli kullanım için en uygun seçenekleri vermektedir.

Markanın üreticisi olan firma önce 1986 yılında Seher Yıldızı Çamaşırları olarak İstanbul’da faaliyetlerine başlamış; 2006 yılında ise Seher Mensucat Tekstil San. Ve Tic. A.İ. ismine Seher Yıldızı ve Tutku İç Giyim markalarını birleştirmiştir.

Günümüzde Tutku İç Giyimler farklı kişilerin gereksinimlerine uygun şekilde farklı boyutlarda imal edilmektedir. Eğer Tutku iç giyim satış mağazası arıyorsanız markanın ürünleri pek çok mağazada yer almaktadır; ancak her zaman kaliteyi en uygun fiyatla sunanları seçmek gerektiği unutulmamalıdır.

Tutku İç Giyim Ürünleri Neler?

Tutku iç çamaşırı bahsettiğimiz üzere kadın, erkek ve çocuklar için ayrı ayrı sunulmaktadır. Her biri kapsamında farklı seçenekler sunulmakta olup örneğin kadınlar için şu gibi seçenekler yer almaktadır:

·Kadın Çıtçıtlı Badi Modelleri

·Kadın Tayt Modelleri

·Kadın Sütyen Modelleri

·Kadın Külot Modelleri

·Kadın Atlet Modelleri

Tutku iç giyim erkek ise fanila, boxer ve slip külot gibi seçenekler sunmaktadır. Bunların yanı sıra kız ve erkek çocukları için de seçenekler sunulmaktadır. Bu bakımdan marka pek çok gereksinime uygun seçenekler sağlamaktadır.

Tutku İç Giyim Boyutları Neler?

Bilindiği üzere iç çamaşırlar kişiler için öze olarak imal edilir. Bu bakımdan herkesin beden ölçüleri farklılık göstermektedir. Tutku iç çamaşırları da bu bakımdan farklı ihtiyaçlara yönelik cevaplar sağlamak için sunulmaktadır. Tutku markalı ürünlerin beden tablosu ana hatlarıyla aşağıdan görülebilir.

1 Numara

XS

1-2 YAŞ

2 Numara

S

3-4 YAŞ

3 Numara

M

5-6 YAŞ

4 Numara

L

7-8 YAŞ

5 Numara

XL

9-10 YAŞ

6 Numara

2XL

11-12 YAŞ

7 Numara

3XL

 

 

Bu bakımdan Tutku iç giyim kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden farklı seçenekler halinde sunulmaktadır. Tümüne bakarak aralarından kendiniz için en uygun olanlarına kolay şekilde karar verebilirsiniz.

Tutku Toptan İç Giyim Fiyatları

Günümüzde iş fikri arayan girişimciler arasında giyim sektöründe iç çamaşırı üzerine çalışma fikri sıklıkla görülmektedir. Bu gibi durumlarda ürünlerin nereden temin edebileceği soru işareti oluşturmaktadır. Tutku bu bakımdan kalitesiyle ön plana çıkan ve tercih edilen seçenektir.

Tutku toptan iç giyim nasıl alınır bu bakımdan birçok kişi tarafından sorulan ortak bir sorudur. Buna yönelik alışverişler yapmak istiyorsanız Toptan Tutku İç Giyim ile hemen iletişime geçmeniz ve konu hakkında bilgi almanız mümkündür.

Tutku Toptan İç Giyim Nasıl Seçilmeli?

Tutku iç çamaşırı almayı planlıyorsanız markanın pek çok farklı ürün imal ettiğini bilmeniz gerekir. Bu bakımdan markanın atlet, fanila ya da farklı bir ürünün alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği önemli bir konudur. Genel anlamda şu gibi konular önceden değerlendirilmelidir:

·Ürünün boyu ne kadar

·Yakası nasıl

·Deseni var mı

·Nasıl yıkanıyor

Tutku toptan almayı planlar da bu konulara dikkat ederse daha doğru kararlar vermeleri mümkündür.

Ürünün Boyu Ne Kadar

İç çamaşırları herkese uyumlu bir şekilde imal edilmektedir. Yani sadece small ya değil 3XL’a kadar pek çok farklı seçenek yer almaktadır. Böylece herkes kendi bedenine göre kararları en hızlı şekilde verebilmektedir. Tutku iç çamaşır genel anlamda,

·XS

·S

·M

·L

·XL

·2XL

·3XL

Gibi farklı boyutlara sahiptir. Bunların arasından kişiler kendi bedenine göre bir sipariş vermelidir. Ayrıca Tutku toptan sipariş verilmek isteniyorsa mümkün olduğunca farklı ölçülere yer vermek önerilmektedir. Böylece farklı kişilerin gereksinimlerine yanıtlar da en iyi şekilde bulunabilir.

Yakası Nasıl

Özellikle atletler ve t-shirtler V, bisiklet ya da farklı yaka modellerinde olabilmektedir. Herkesin isteği farklılaştığı için yakasının nasıl istendiğine özenli şekilde karar verilmelidir. Tutku iç giyim farklı kişilerin gereksinimlerine cevap verebilmek için farklı yakalar sunmaktadır.

Dolayısıyla satın almadan önce bu konuya da dikkat etmek tavsiye edilmektedir. Kararlar her zaman kendi isteklerinize göre olmalıdır. Şayet çocuğunuz için alıyorsanız ona uygun olması gerektiği de unutulmamalıdır.

Şayet tutku toptan iç giyim almayı planlıyorsanız bu doğrultuda farklı yaka modellerine yer vermeniz önerilmektedir. Böylece farklı kişilerin ihtiyaçlarına göre yanıtları vermeniz mümkündür.

Deseni Var Mı?

Günümüzde atlet ya da farklı iç giyim ürünleri temel olarak iki çerçevede görülmektedir. Bunlardan birincisi sade ikincisi ise sade modellerdir. Sade modeller tasarımsız ve düz renklerde, genellikle beyaz ya da bazen siyah şekilde sunulmaktadır.

Bunun dışında farklı renklerde ya da tasarımlara, desenlere sahip olanlar da yer almaktadır. Dolayısıyla almadan önce nasıl bir şey istendiğine de karar verilmelidir. Bunun yanı sıra Tutku toptan şekilde alınmak isteniyorsa hem sade hem de tasarımlı olanlara yer vermek, farklı ihtiyaçlara göre yanıtlar bulmanıza olanak tanımaktadır. Tümüne bakabilir, aralarından kendinize en uygun olanlara kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Nasıl Yıkanıyor?

Her iç çamaşırı markası farklı malzemeler kullanılarak imal edilebilmektedir. Malzemeye göre yıkama koşulları farklılık gösterebilmektedir. Bir marka kaliteli olsa da yıkama önerilerine özen göstermemek bir süre sonra yıpranmalara, renk bozulmalarına neden olabilir.

Bu bakımdan Tutku iç giyimalırken malzemesine bakmak ve buna göre en doğru şekilde yıkamak tavsiye edilmektedir. Bunlara özen göstermek sadece kişisel kullanım için değil Tutku toptan sipariş vermek isteyenler için de şarttır.

Tutku Siparişleri Nereden Verilebilir?

Tutku markası günümüzde pek çok yerde görülebilmektedir. Tutku iç giyim satış mağazası kapsamında bir çözüm arıyorsanız her zaman kaliteyi uygun fiyatla sunulanları tercih etmeniz tavsiye edilmektedir. Gipaş Tekstil bu kapsamda markanın farklı ürünlerine kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Bunlar kişisel satın alım yapılabileceği gibi siparişler toptan olarak da yapılabilmektedir.

Online sistem üzerinden siparişler verildikten sonra kısa sürede Türkiye’nin her yanına ulaştırılmaktadır. Tutku’nun yanı sıra farklı markaları da ayrıca görmek mümkündür.

Tutku İç Giyim Fiyatları Nasıl?

Tutku iç çamaşırı fiyatları nasıl? Bu soru ürünü kullanmak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Bahsettiğimiz üzere marka kadın, erkek ve çocuklar için ürünler sunmaktadır. Ayrıca çocuklarda da kızlar ve erkekler şeklinde ikiye ayrılmaktadır. Bu kapsamda üretimler özel yapıldığı için ekonomik anlamda farklılık görülebilmektedir.

Ayrıca marka bahsettiğimi gibi farklı ölçülerde seçenekler sunmaktadır. Ölçüden ölçüye göre de fiyatlar farklılık gösterebilmektedir. Bu bakımdan standart olmayıp değişkenlikler görülmektedir. Ek olarak toptan alımlarda nasıl bir sözleşme yapıldığı, bir seferde kaç tane Tutku toptan alındığı da önemli bir faktör olmaktadır.

Şayet toptan şekilde bunlardan faydalanmak istiyorsanız Tutku iç giyim – toptan satış fiyatları almanız önerilmektedir. Bunun için kaliteyi en uygun fiyata sunan mağaza ile iletişime geçerek hem bilgi alabilir hem de bu sürecin nasıl olduğunu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Markanın ürünleri kaliteli olduğu için doğru şekilde kullanıldığında ve yıkandığında uzun süreli bir şekilde hem yaz hem de kış aylarında yararlanabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.