HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Toptan Tayt Renkleri

Toptan Tayt Renkleri

Toptan Tayt Renkleri

Toptan tayt renkleri çok çeşitlidir. Siyah, kahverengi, gri, bordo, koyu yeşil, koyu mavi en çok tercih edilen renkler arasındadır. Her ne kadar çok fazla rastlanmasa da kırmızı, açık mavi, pembe, turuncu ve yeşil renkleri de genç kesim tarafından tercih edilmektedir. Asker desenli renkler ve gökkuşağı desenleri, girdap desenleri ve çiçek desenleri de spor giyimde çok tercih edilen renklerdir. Toptan alımlarda da bu renkler çok karşılaşılan renkler arasındadır. Üstelik toplu olarak alımlarda hem daha fazla ürün seçeneğine sahip olabilme imkânı sunuluyor hem de fiyat konusunda ürünler daha ekonomik oluyor.

Her ne renk olursa olsun toptan tayt almak her zaman için avantajlıdır. Çünkü tek tek almaya kalkıldığı zaman çok daha pahalı oluyor. Fakat toptan alındığı zaman fiyat neredeyse yarıya düşüyor. Bu durumda farklı miktarlarda farklı renkler alınabilir. Toptan tayt renkleri desteler halinde de alınabilir. Bedenler de renklere göre ayarlanabiliyor ve her bedenden farklı renkler alınabiliyor.

Tayt Giymenin Avantajları

Tayt giymenin her zaman için avantajı vardır. Öncelikle kişinin rahat hareket etmesini sağlamaktadır. Bu nedenle spor yaparken de yürüyüş yaparken de bayanlar tayt giymeyi tercih ediyor. Gün boyu giyilse bile hiçbir şekilde rahatsızlık hissi vermez. Bununla birlikte tayt her türlü kıyafet ile takım yapılabiliyor. Hem spor giyimde hem klasik giyimde farklı kombinler oluşturabiliyor. Sporcu atleti ile, bustiyer ile, tunik kazak ile ya da tunik tişört ile tayt kombin yapılabiliyor.

Tayt giymek her türlü ayakkabı modeliyle de kombin yapılabiliyor. Özellikle spor ayakkabı ve bot tayt ile en çok kombin yapılan ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.

Toptan Tayt Renkleri Fiyatları

Toptan tayt renkleri fiyatları tercih edilen taytın modeline göre ve adet miktarına göre farklılık gösteriyor. Bu nedenle toptan tayt fiyatlarını öğrenmek için öncelikle adet sayısına ve modele karar vermek gerekiyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.