HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Nbb

Nbb

NBB

Sütyenler göğüslerin toparlanması ve düzgün durması açısından oldukça önem arz ediyor. Bayanlar için birçok sütyen çeşitleri bulunmaktadır. Bayanların tercihlerine göre straplez, toparlayıcı, penye, destekli ve desteksiz gibi birçok özelliğe sahip sütyenler bulunur. NBB sütyen takımı sizlere istediğiniz tercihlere özel uygun şekilde hazırlanmıştır. Üretilen ürünlerde saten, pamuk, likra gibi birçok kumaş türlerini kullanılmaktadır.

 

nbb

 

NBB Sütyen Takımı Nasıl Kullanılır?

Kolay kullanıma sahip NBB sütyen takımı her kıyafetinize uygun olarak istediğiniz renk ve tasarımda sütyen giyebilme lüksüne sahip olabilirsiniz. Pamuklu kumaşlardan üretilen sütyen takımlarını yaz aylarında terlemeden rahatça kullanabilirsiniz. Straplez olan sütyenler özel davetiye elbiselerinde en çok kullanılan bir ürün haline gelmiştir. Özellikle doğum sonrası sarkan göğüsleri toparlamak amacıyla toparlayıcı NBB sütyen takımı kullanıldığında daha düzgün göğüsler elde edebilirsiniz. Doğum sonrası için emzirebilmeyi kolaylaştıran emzirme sütyen modelleri de sıkça tercih edilir. Kişinin göğüs büyüklüğüne göre destekli veya desteksiz formlarda bulunan sütyen takımları önden veya arkadan klipsli olmak üzere iki çeşitte satışa sunulmaktadır.

 

Sütyen Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bayanların aldıkları kıyafetlerin içinde en çok önem verdikleri şüphesiz iç çamaşırlarıdır. Aldıkları ürünün uzun yıllar boyunca kullanabilmeyi amaçlayarak sütyen seçimi yaparlar. Peki, Nbb sütyen takımı alırken nelere dikkat edilmelidir?

·Öncelikle kişinin göğüs ölçüsünü bilmesi gerekir.

·Daha sonra kullanacağı kıyafete göre bir sütyen modeli seçmelidir.

·Renk ve kumaş özelliklerini de göz önüne alarak tercih yapılmalıdır.

·Göğüslerinizin destekli veya desteksiz model uygunluğuna karar vererek seçim yapılmalıdır.

·Bazı sütyenler sade düz modellerde bulunurken bazıları ise sırttan değişik modellerle tasarlanmıştır. Kullanabileceğiniz şekilde sütyen seçmeniz üzerinizde daha güzel durması açısından çok önemlidir.

NBB sütyen takımlarında ister düz model ister dantel modellerine dikkat ederek alışveriş yapma lüksüne sahipsiniz. Daha birçok modellerin değişik özellikli sütyenleri de bulunmaktadır. Sadece vücut ölçülerinizi bilmeniz yeterli olacak tek unsurdur.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.